Veelgestelde vragen

Ben je er voor het eerst? Via deze link kun je je aanmelden voor mijn yogastudio op Momoyoga. Kies vervolgens een les op het lesrooster die je zou willen volgen en klik op ‘Boek nu’. Je kunt nu een product kopen zodat je een les kunt boeken. Na aanschaf van proeflessen, maandabonnement of 5-rittenkaart, kies je er nog een keer voor om de les te boeken.

Heb je al een account bij mijn studio? Log dan gewoon in via de website van Momoyoga. Momoyoga heeft ook een app die je op je telefoon kunt installeren. Kies een les op het lesrooster die je zou willen volgen en klik op ‘Boek nu’. Kies dan waarmee je de les wilt aanschaffen (proefles, maandabonnement, 5-rittenkaart). Daarna, op de volgende pagina, klik je dan op ‘Boek les’.

Alle informatie die je nodig hebt vindt je op deze pagina. Lees alles goed door, dan zou het aanmelden vanzelf moeten lukken. 

Heb je een andere, inhoudelijke vraag over de lessen, stuur dan gerust een email naar info@derustclub.nl of een berichtje op Instagram

Een abonnement is geschikt voor jou wanneer je iedere week terug wilt komen naar dat moment van rust en de waarde zult gaan voelen in je dagelijks leven van jouw wekelijkse moment(en). Een abonnement verloopt via automatische incasso. Opzeggen kan elke maand, maar wel voordat jouw nieuwe maand begint. In je online Momoyoga omgeving kun je altijd zelf terugvinden welke datum dat is. Dit houd ik niet voor jou bij. 

Schikt woensdag niet of kijk je liever in je eigen tijd? Geen zorgen. Schrijf je alsnog in voor de les in het systeem van Momoyoga. Je ontvangt dan na de les per email een link voor de opgenomen les, zodat je het op je eigen moment kunt volgen. Deze les blijft 6 dagen voor jou beschikbaar, tot dinsdagavond. 
DUS: Je hoeft je niet af te melden bij mij, want wanneer je online live niet aanwezig bent krijg je altijd de link toegestuurd.
MAAR: Meld je wel aan voor de les in Momoyoga, want anders weet ik niet dat je de link wilt ontvangen.

De Zoomlink voor de online yogales wordt 30 minuten voor aanvang automatisch verstuurd. Er kunnen twee redenen zijn waarom je geen link hebt ontvangen: 

  • Je hebt jezelf ná deze 30 minuten voor aanvang ingeschreven. Dan krijg je de email met link alsnog, maar meestal met vertraging. Lees bij de volgende vraag wat je kunt doen.
  • Je hebt je toch niet volledig juist ingeschreven voor de les. Je krijgt altijd per email een automatische bevestiging van inschrijving voor de les. Heb je deze niet ontvangen? Dan ben je niet goed ingeschreven. Soms dien je een aantal keer door te klikken, eerst op boek nu, dan kies je het product waarmee je de les wilt boeken en vervolgens klik je nog eens op boek les. Heb je een nieuw product moeten aanschaffen tijdens je boekingsproces? Ook dan ben je niet meteen ingeschreven. Momoyoga heeft alleen je aankoop bevestigd. Daarna kun je nogmaals bovenstaande doorlopen om de les daadwerkelijk te boeken. Doe je dit allemaal binnen de 30 minuten voor aanvang van de les? Dan geldt het puntje hierboven. 

Wanneer je je inschrijft binnen 30 minuten voor aanvang, heeft de automatische email met Zoomlink meestal vertraging. Je kunt alsnog deelnemen aan de les door in het systeem van Momoyoga op de betreffende les te klikken. De Zoom informatie staat ook daar vanaf 30 minuten voor aanvang genoteerd. Deze informatie is alleen zichtbaar als je ook daadwerkelijk ingeschreven bent.

Wanneer je je inschrijft voor een les krijg je altijd per email een automatische boekingsbevestiging van de les. Heb je deze niet gekregen? (check ook spam). Dan ben je niet goed ingeschreven en zul je dat opnieuw moeten doen.

Je kunt het ook zien binnen het systeem van momoyoga. Achter de les staat in groene letters geboekt, en waar normaal gesproken boek nu in een blauwe balk te zien is, staat er nu de mogelijkheid tot uitschrijven.

Ja, dat kan. Stuur daarvoor een email naar info@derustclub.nl. Dus liefst geen whatsapp-bericht en geen instagram bericht. Ik ben, in mijn voornemen om mijn leven te versimpelen, niet continu achter mijn schermen aanwezig ;) Je zult de link altijd ontvangen, waarschijnlijk op donderdag of vrijdag aan het einde van de middag.

Tip: je kunt altijd vooruit boeken in Momoyoga. Vooral als je een abonnement hebt is dit handig, omdat je zo zeker weet dat je iedere week je les geboekt hebt. Wanneer je een les boekt, zit je hier niet aan vast. Je kunt altijd uitschrijven en je opnieuw inschrijven voor de andere les op het rooster.

De Zoomlink die je 30 minuten voor aanvang van de les ontvangt werkt altijd. Het kan alleen zijn dat je de online ruimte nog niet in komt, omdat ik er zelf nog niet ben. Ik ben er meestal ongeveer 10 minuten van tevoren. Vanaf dan ben je welkom.

Nee, dat is niet verplicht. Je mag zelf weten of je de camera aan of uit zet. Voor mij persoonlijk is het wel leuk om een aantal gezichten te zien, maar doe vooral waar jij je goed bij voelt. Geluid staat bij iedereen uit.

Mocht je over het volgende twijfelen: De les wordt opgenomen om te versturen als terugkijklink naar de deelnemers die de les niet live volgen. In deze opname ben ik als enige te zien, dus jij staat er niet op. 

Op woensdagen laat ik bijna altijd in de Instagram stories weten dat er in de avond weer online lessen zijn. Ik ben me ervan bewust dat ik daarin zeg dat je altijd vragen mag stellen over de lessen. Gedurende de dag check ik of er vragen zijn en beantwoord ik ze. Echter, dat doe ik tot 17.00 uur. Mijn eerste les begint om 19.00 uur. Tussen 17.00 en 19.00 uur maak ik mezelf en de ruimte klaar, kook ik en eet ik. Ook tussen de lessen (20.00 en 20.15 uur) heb ik geen tijd om vragen te beantwoorden.

Heel soms beantwoord ik je vraag nog na de lessen of anders weer op donderdagmiddag of vrijdagmiddag.

De proeflessen zijn 1 maand geldig vanaf de eerste les die je boekt. Wil je van de tweede les gebruik maken, dan is het dus belangrijk dat je deze voor jezelf inboekt binnen een maand. Dit staat ook aangegeven op de pagina over de online lessen en in Momoyoga.

Waarschijnlijk werkt je tweede les dus niet meer, omdat je het niet binnen 1 maand gebruikt hebt. Dat is jammer, helaas! Je bent van harte welkom om nu een 5-rittenkaart of abonnement te nemen.

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.

Scroll naar top