Yoga voor rust & ontspanning

Rust en ontspanning. Dat is wat je wilt. Je hoeft geen excuus te verzinnen om eindelijk die tijd voor jezelf te mogen hebben. Een luxe, zo omschreef iemand het laatst die op de mat lag. Maar rust en ontspanning zou geen luxe moeten zijn. Het is eigenlijk een essentieel onderdeel van ons leven. Het is heel normaal. Het brengt je dichter bij wie je in essentie bent!

Een bewuste keuze maken om meer rust in je leven in te bouwen gaat ervoor zorgen dat je minder moe bent, je minder controle hoeft te hebben over alles en ook alles meer kan laten stromen. Je kunt betere keuzes maken en de meningen van anderen wat meer naast je neerleggen. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, door meer rust in je leven te brengen, kun je er ook beter zijn voor jezelf, je geliefden, je werk of je eigen bedrijf. 

Een 1-op-1 yogasessie voor rust en ontspanning zorgt er niet alleen voor dat je op het moment zelf ontspant, maar zal je ook inzichten en inspiratie geven om die rust mee te nemen in je dagelijks leven. 

Hoe ziet dit eruit? 

In 1-op-1 sessies begeleid ik je met yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen.
Heb je dit soort oefeningen nog nooit gedaan? Geen zorgen, iedereen die ademt kan het beoefenen en het is zelfs een mooie manier om te ontdekken wat het voor je kan doen. Bij mij geen ingewikkelde poses, zweverige taal of lenigheid. De focus ligt op het opnieuw leren rusten, ontspannen en vertragen.

Als we 1-op-1 werken richt ik me helemaal op wat er voor jou mogelijk en passend is. Daarin ligt ook meteen het verschil met een groepsles. Een 1-op-1 sessie zorgt voor de combinatie van yoga en een vergroot stuk persoonlijke ontwikkeling. Vooral als rusten niet meer natuurlijk voor jou voelt is een privé sessie een mooie oefening om daar weer vertrouwd mee te worden. Om weer te voelen dat het mag! Bovendien stem ik de sessie af op wat jij nodig hebt en zullen we samen beslissen of daarin een specifiek thema verwerkt wordt. Zo krijg je én ontspanning én inzicht. 

1-op-1 sessie Rust & Ontspanning

De sessie is gericht op ontspanning en rust. Je gaat vooral voelen en luisteren naar wat er op dat moment speelt bij je. Een compleet moment voor jezelf. De ervaring is uiteraard voor iedereen anders, maar over het algemeen ervaart men: rust en ontspanning in lichaam en geest, stilte, herinneringen, contact met intuïtie, verhoogde creativiteit en zachtheid.

Deze sessie is zeer geschikt wanneer:
∞ Je een keer wilt uitproberen wat een sessie voor jou kan betekenen
∞ Je eens in een persoonlijke setting wilt oefenen met yoga, meditatie en ademhaling
∞ Je merkt dat stress de overhand neemt en toe bent aan een volledige ontspanning van je lichaam en geest
∞ Je voelt dat je alles (redelijk) onder controle hebt en al heel goed weet dat rust jou, en dat wat belangrijk is in je leven, goed doet en versterkt.
∞ Je al best helder hebt waar jouw kracht ligt en je soms even die persoonlijke begeleiding nodig hebt om er nog meer mee in contact te komen
∞ Je weet dat je alleen voor anderen kunt zorgen als je ook voor jezelf zorgt
∞ Je jezelf de luxe gunt dat iemand anders jou volledig begeleid en dat je he-le-maal niets hoeft te doen

Kosten:
1x 1-op-1 sessie: €99,- inclusief btw

Deze lessen zijn voor jou!

Deze 1-op-1 rustsessies zijn geschikt voor jou als je er klaar voor bent om rust en ontspanning deel te laten uitmaken van je leven (zonder schuldgevoel). We willen allemaal de beste versie van onszelf zijn en niet als een stresskip door het leven gaan. Die keuze heb ik tijden terug allang gemaakt. Rust was daarop het antwoord, met meer flow door het leven. Ik weet dat je in deze sessie(s) zult voelen wat goed is voor jou, wat JIJ nodig hebt om ook die rust en flow te ervaren.

Je weet dat het goed is voor je en ik hoop dat je die stap durft te maken. Alles is ok op de mat. Ik ben er voor jou in dat moment, je kunt je laten dragen. Holding space, zoals ze dat in het Engels noemen. Ik geef, jij mag ontvangen. Laten we je terugbrengen naar jezelf, zodat je die kleine geluksmomentjes van het leven weer kan gaan toelaten.

Twijfel je?
Heb je geen tijd?
Vraag je je af of yoga ook in jouw specifieke situatie kan helpen?

Dan kunnen we even bellen. Klik op onderstaande knop en stuur me een bericht dat je graag zou willen bellen. Dan stemmen we samen een gewenste datum en tijd af.

Wat rustende yogi's zeggen:

Praktische info

De sessies kun je helemaal zelf aanschaffen en inplannen. Hoe fijn is dat?
Wanneer je vragen hebt of de inschrijving lukt niet, stuur gerust een email naar info@derustclub.nl.

Alle sessies zijn 1-op-1 en voor iedereen toegankelijk. De sessies duren 90 minuten.

Dagen: zie beschikbaarheid via het lesrooster
Tijden: deze krijg je te zien wanneer je op de link klikt om een les in te plannen
Plaats: Voorstadslaan 139, Nijmegen of -> online (op aanvraag)

Vanwege Covid-19 is er vanuit beiden kanten geen annuleringstermijn. Bij Covid gerelateerde klachten mag de sessie kosteloos geannuleerd worden. Een sessie die geboekt wordt in minder dan 24 uur van tevoren, kan door mij geannuleerd worden.
Wanneer je een 1-op-1 sessie geboekt hebt, dan krijg je een aantal dagen voor onze sessie een e-mail met informatie opgestuurd. Zo hebben we duidelijke afspraken over de sessie m.b.t. Covid-19 en hoeven we daar onze tijd niet meer aan te besteden als we elkaar zien en kunnen we meteen beginnen met de sessie. Heerlijk! Bovendien kunnen we afstemmen of er een bepaald thema is dat je graag zou meenemen in de sessie. Dan maak ik er een fijne, persoonlijke sessie van en zal ik zorgen dat je helemaal mag ontspannen. Houd voor deze e-mail ook je spamfolder in de gaten.

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.

Scroll naar top