De Rustclub Online yogalessen

Welkom bij De Rustclub! Er zijn weer online yogalessen. Deze yogalessen zijn speciaal, want je vindt ze in geen enkele studio. Het is een vorm van yoga waar ik altijd het meeste baat bij heb gehad en waar ik je graag in meeneem.

Iedere week kun je meedoen met een rustige, ontspannen yogales van 60 minuten waarin zachte bewegingen worden gekoppeld aan de ademhaling. Je zou het ook mindful/meditatief bewegen kunnen noemen. We beginnen de les door eerst even stil te zijn, de overgang van je dag naar de stilte. Vervolgens begeleid ik je door bewegingen heen en zul je merken dat je volledig je lichaam gaat voelen en observeren. Niets is goed of fout. Je bent alleen aan het ademen en aan het bewegen. Hierdoor gaat je lichaam ontspannen. Soms eindigen we de les met een paar yin houdingen en altijd de eindhouding savasana.

Er is geen yoga ervaring vereist. Sterker nog, dit is een erg goede kennismaking met yoga. Bovendien is het erg geschikt wanneer je behoefte hebt aan rust, veel stress ervaart of in rouw bent. Maar ook dat is geen vereiste. Zelfs wanneer je tip top in je vel zit zul je merken dat je baat hebt bij deze yogales.

Wanneer
Elke woensdag, vanaf 7 oktober 2020

Tijden
Alle lessen van 19.30 – 20.30 uur

Kosten
€7,50 voor twee proeflessen (1 maand geldig).

Hierna heb je twee opties:
– Iedere woensdag meedoen voor €20,- per maand. (automatische incasso). Geschikt voor jou als je iedere week terug wilt komen naar dat uur rust en daarmee de waarde zult gaan voelen van jouw wekelijkse moment. Omdat je je altijd kunt inschrijven en een terugkijklink ontvangt wanneer je er niet bij kan zijn, betaal je eigenlijk maar max. €5,- per les. Je ontvangt altijd een email wanneer er voor jou weer bijna een nieuwe maandperiode begint. Zo kun je zelf beslissen of je door blijft gaan of (een periode) wilt stoppen.

– 5-rittenkaart voor €45,- (3 maanden geldig). Dit is geschikt voor jou wanneer je wellicht ook ergens anders lessen volgt en af en toe  een online les wilt meedoen. Ook voor deze optie geldt dat je een terugkijklink ontvangt wanneer je er niet live bij kunt zijn.

Wat heb je nodig?
Een mat of zachte, maar stabiele ondergrond.
Een kussen en deken. Dit kunnen yogaspullen zijn, maar je kunt ook die van je bank of bed gebruiken.

Aanmelden
Ben je er voor het eerst? Via deze link kun je je aanmelden voor mijn yogastudio op Momoyoga. Kies vervolgens een les op het lesrooster die je zou willen volgen en klik op ‘Boek nu’. Je kunt nu een product kopen zodat je een les kunt boeken. Na aanschaf van proeflessen, maandabonnement of 5-rittenkaart, kies je er nog een keer voor om de les te boeken. 
Heb je al een account bij mijn studio? Log je dan in via deze link. Kies een les op het lesrooster die je zou willen volgen en klik op ‘Boek nu’. Kies dan waarmee je de les wilt aanschaffen (proefles, maandabonnement, 5-rittenkaart). Daarna, op de volgende pagina, klik je dan op ‘Boek les’. 
In beiden gevallen: Wanneer je dit gedaan hebt, ben je aangemeld, maar kijk voor de zekerheid of je een bevestigingsmail hebt ontvangenAls je die niet hebt ontvangen, is het nog niet gelukt, dus zul je even opnieuw de les moeten boeken! Als je niet ingeschreven bent, ontvang je namelijk geen Zoom link (of terugkijklink) voor de les.

Hoe werkt het?
Wanneer je je ingeschreven hebt voor een les krijg je 30 minuten voor aanvang van de les via je email een link toegestuurd voor een Zoom meeting. Dus houd je email (en spamfolder) in de gaten voor de link en zorg dat je een gratis Zoom account aangemaakt hebt (www.zoom.us). Je hoeft natuurlijk niet al 30 minuten van tevoren klaar te zitten. Ik zal er zelf ongeveer 10 minuten van tevoren zijn. Het geluid van iedere deelnemer staat uit, dus je hoort alleen mij. Je mag zelf beslissen of je je eigen webcam aan of uit zet. Je mag doen wat passend voelt voor jou.

Wil je de les op een later moment volgen?
Is woensdag geen geschikte dag voor je of kun je een keer niet meedoen? Geen zorgen. Schrijf je alsnog in voor de les in het systeem van Momoyoga. Je ontvangt dan na de les een link voor de opgenomen les, zodat je hem op je eigen moment kunt volgen. Deze les blijft 3 dagen voor jou beschikbaar.
DUS: Je hoeft je niet af te melden bij mij, want wanneer je online live niet aanwezig bent, krijg je altijd de link toegestuurd. Dat houd ik bij. MAAR: Meld je wel aan, want anders weet ik niet of je de link wilt ontvangen.

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.