Wil je echt ontspannen en helemaal tot rust komen?

Behoefte aan je eigen cocoon. Introverte nesteltijd.
Waarin er zachte ruimte is voor emoties. Voor dat wat er is. Ruimte voor dieper liggende thema’s.
Acceptatie, vertrouwen en overgave.

Zonder ruis van thuis

Thuis wacht er altijd wel een taak of familielid op je.
En ook een reguliere yogales geeft net te weinig ruimte om diep in rust te zakken. Voordat je totaal ontspannen bent is de les alweer voorbij. En dan moet je vlug weer door.

Je wil ruimte, tijd, diepte en stilte. Authenticiteit. Voor een diepere connectie met jezelf en het geheel.
Kom rusten in stilte bij Rest & Restore.

Restorative yoga

Ik ga graag naar Rest & Restore. Het is een plek waar ik echt kan ontspannen en helemaal tot rust kan komen, op een manier die me thuis moeilijker lukt. Het doet me ook goed om voor of na het lesgedeelte een beetje te lezen en schrijven, of gewoon te zitten en niks te doen, in stilte te zijn. – Hanneke

Kom diep ontspannen in stilte bij Rest & Restore

De Rustclub maakt een ruimte zonder ruis. Het is volledig toegestaan, je mag jezelf toestaan, te rusten. Ultieme tijd voor jezelf. Ontvang de zachtheid in je gehele systeem. Om te ontdekken wat zich aandient.

Te voelen. Niet-doen. Laat antwoorden of oplossingen naar je toekomen, zonder tussenkomst van ‘quick fixes’. Gewoon zijn. 

Ontspannen en kalm ga je naar huis. In contact met jezelf. Met de mensen om je heen. Met de diepe wijsheid in jezelf. En met wat belangrijk voor je is.

Wat is Rest & Restore?

Rest & Restore is een middag of avond van drie uur. We doen een extra lange restorative yogales van van 105 minuten. Hierin ontspant het lichaam volledig. Met ondersteuning van kussens en dekens.

Voor en na de les is er, in stilte, tijd voor jezelf. Zonder gesprekken, zonder haast. Laat de stilte integreren. Rust. Neem een (schrijf)boek mee. Mijmer. Doe vooral wat je fijn vindt.

Volgende Rest & Restore

Zondag 11 juni in de middag was voorlopig de laatste Rest & Restore. 

Het kan zijn dat ik er in de toekomst weer mee verder ga. Je kunt daarvoor deze pagina in de gaten houden of je inschrijven voor de inspiratiebrief. 

 

Restorative yoga

“Wat heb je een fijne stem”

Dat is wat veel deelnemers me vertellen.

Mijn naam is Anniek. Ik begeleid je in Rest & Restore met veel aandacht. En dus een fijne stem.
Geen poespas, wel verdieping en verzachting.

Dit heb ik geleerd in verschillende trainingen. Daardoor heb ik ervaring met rustige yogavormen, trauma sensitief lesgeven en mentale gezondheid.

De woorden die ik gebruik nodigen uit om helemaal jezelf te zijn. Een veilige bedding zodat je lichaam eindelijk kan ontspannen.

LEES MEER OVER ANNIEK

Over mij

Praktische informatie: 

Prijs:
Rest & Restore kost €40,00.
Als je een actief abonnement hebt bij De Online Club ontvang je een kortingscode waarmee je 50% korting krijgt op Rest & Restore.

Aantal personen:
Voor elke Rest & Restore zijn maar 8 plekken beschikbaar. Het is namelijk fijn als de groep klein is. Meer aandacht. Meer ruimte. Wees er dus op tijd bij en zet de datum in je agenda.

Locatie:
Rest & Restore vindt plaats bij Yoga Kula, Bottelstraat 1G. In het centrum van Nijmegen.

Aanmelden: 
Als je Rest & Restore koopt sta je ingeschreven voor de les. Je ontvangt dan per email een bevestiging van je bestelling. Binnen 48 uur ontvang je een tweede email met extra informatie. De emails kunnen in je spam terecht komen. Let daarop.

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.