Waar te starten bij De Rustclub? 

Vraag je je af waar je kunt beginnen met het aanbod van De Rustclub?

Waar te starten met rust?

Dit is wat ik je aanraad:

  1. Schrijf je in voor mijn Inspiratiebrief. Hier deel ik over rust, rouw, emoties, mijn leven, geef ik tips en deel ik wat mij inspireert. Ook ben je zo als eerste op de hoogte van een live les, dag of retreat. 
  2. Lees een van de vele blogs. Bijvoorbeeld over tips om het rusten vol te houden. Of misschien ben je meer geïnteresseerd in een simpel leven. Lees meerdere blogs over rouw en verlies. Of oefen om te gaan met lastige emoties.
  3. Mocht je dat nog niet doen, volg me dan op InstagramIk inspireer richting rust en deel content die zacht is voor het oog en zenuwstelsel.
  4. Wil je vaker oefenen en die kleine stappen zetten naar meer rust? Dan is de Rust Bibliotheek fijn. De Rust Bibliotheek is gratis en bestaat uit 50+ verschillende yogalessen, meditaties, en ademhalingsoefeningen. Vind het hier: De Online Rustclub
  5. Zijn online lessen niet helemaal jouw ding? Ik organiseer Rest & Restore middagen en Yoga & Rouw dagen. Helaas staan ze beiden op dit moment even niet op de planning, maar ik raad je aan om je in te schrijven voor de Inspiratiebrief om op de hoogte te blijven van eventuele nieuwe dagen. 

Hopelijk tot binnenkort. Heb je een vraag? Ik hoor graag van je.

Liefs, Anniek

Schrijf je in als je graag maandelijkse inspiratie ontvangt voor een rustiger, minder stressvol en meer authentiek leven.